Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av BD - 10 augusti 2008 21:32

....Är att dom på bortaläktaren tar hutlösa priser för en liten kopp kaffe som dessutom smakar råttgift, och att det inte ens serveras mjölk till. Kaffe utan mjölk? Vad är det för skit. Jag lovar er att det finns mjölk på alla andra sektioner. Diskriminering för fan.....


(Det största felet är dock som alltid att det inte serveras starkare öl än lättöl) 

Av BD - 10 augusti 2008 21:03

Sådär ja. Hela helgen har varit fylld med saker att göra. Inte varje helg man har sin älskade lillasyster på besök, så lika bra att passa på. Största delen av helgen har dock inte spenderats på hemmaplan, utan i Örebro. Jajamensan. Syrran fick ett infall och bestämde sig för att joina mig och E på vår resa till staden Örebro. Så när klockan var halv tolv på lördagen knödde vi in oss i Swedbus lilla, svettiga buss. Swedbus tjänar gräs på oss nu den senaste tiden, det är bara att konstatera. Efter 3 långa timmar, utan någon öl och med bara massa jävla granar och tallskog utanför fönstret (att busschaffören inte somnar är en gåta), rullade vi in i Örebro. Rikssvenskans huvudstad, typ. Av någon anledning var jag dock inte riktigt med på noterna och envisades att hela dagen kalla Örebro för Gävle. Äsch, småstad som småstad. Eller hur? Jag är van vid något större, hehe.

Efter att ha studerat det magra utbudet av affärer, där höjdpunkten var affären för "väskor, presenter och stenar" (stenar?!), drog vi i oss en körv med mos på Sibylla (en halvspecial änna?). Sedan leta vi upp Behrns Arena och jag vill bara påpeka att vi är mycket nöjda över det faktum att vi faktiskt hittade till arenan. Det är vi mycket nöjda med. Jadå. 


Att det sen blev förlust, det gör fortfarande ont i hjärtat.  

Jag har sällan svurit så mycket över ett fotbollslag så som jag gjorde i Lördags, det är helt enkelt ofattbart.  Jag var inte den enda på den blåvita bortaläktaren, den kan jag lungt konstatera. Även om jag inte vill tänka på det alltför mycket kan jag också konstatera följande:

- Det är ofattbart att man inte klarar av att vinna matchen när man lyckats komma tillbaka från underläge två gånger.

- Det är visserligen ofattbart att man överhuvudtaget förlorar mot Örebro med 4-2.

- Det är ofattbart att man sätter in sveriges sämsta vänsterback på mittbackspositionen, det blir inte bättre då. Nejdå.

- Det är ofattbart att man sätter ner Hysén, den offensiva mittfältaren på en vänsterbacksposition istället, ännu mer ofattbart eftersom man har en bra vänsterback på bänken.

- Det är ofattbart att tränarna inte byter när dom ser att spelet inte stämmer.

- Det är ofattbart att Wernbloom missar en straff i 85e. Varför ta den om man inte är i balans? 

Det är bara att konstatera: det är ofattbart. Jag förstår ingenting just nu.


Efter en usel match knallade vi besvikna hemmet i regnet för att åka tåg hem mot Stockholm. En resa som blev jobbig. Man försökte förtränga det hela genom att läsa lite Expressen, det gick väl sådär. Suck.

Sammanfattnigsvis: Trevligt att åka på bortamatch till Örebro med syrran. Sköj att komma bort lite och se blåvitt live. Skit att blåvitt förlorade. Igen. Särskilt som jag la ut 500 spänn på resan.

Well, det är ändå blåvitt.

Av BD - 10 augusti 2008 18:55

Har precis lämnat av min syster vid flygbussen. Lika tråkigt som alltid när folk flyr från den här staden... Saknar henne redan. Som satan.

Av BD - 10 augusti 2008 01:43

Fortfarande sur över förlusten och över hur dålig Hjalmar Jonsson är...

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards