Alla inlägg under november 2008

Av BD - 16 november 2008 11:16

Jag har överlevt. Om än knappt.

Jag vet inte hur mycket whiskey och öl som konsumerade - men det var en del. Jag vet inte hur mycket pengar som försvann vid Black Jack bordet - men det var en del.  Sammanfattningvis: en sjukt bra kyssning.

Jag återkommer när jag gjort den jobbiga ansträngningen att försöka fixa lite frukost. Det känns som en övermänsklig uppgift just nu.


Man är ganska duktigt sliten,

Av BD - 14 november 2008 07:17

Snart är det dags. Efter en seg jobbdag med fakturor och skit - så bär det av. Kryssning till Finland. Jajamensan, det blir Finlandsbåten! Fick ju en resa när man köpte en tv (intressant försäljningstrick - dom vill uppenbarligen att man ska supa sig redlös och glömma bort hur otroligt dålig tv:n är).

 

Så hela helgen blir det öl och avkoppling. Underbart.

Fredag 14 november till söndag 16 november: FINLANDSKRYSSNING.

 

Kan bli intressant. 

Av BD - 14 november 2008 00:17

Sitter och väntar här i natten på att folk från Göteborg ska komma upp. Eller, folk och folk - det låter ju som om det är värsta anstormningen. Det är en person som kommer. Om man vill vara exakt. Hela kvällen (eller natten) har därför ägnats åt städning. Mycket sexigt. Men jo, det blev så. Man vill ju änna att det ska se fräscht ut när folk kommer. Visserligen var den största anledningen till städningen att jag skulle packa inför resan imorgon - och när jag packar finns det en viss tendens till att det ser ut som ett bombnedslag efteråt - och därför behöver man städa lite till. Det kallas logik mina vänner. Eller dålig planering....


Ja. Så nu sitter jag här. Kallsvettig, med huvudvärk och ont i ryggen. Av beskrivningen att dömma är jag alltså inte särskilt vig av mig - och jag verkar vara närmare 80 och inte 22 (som jag faktiskt är egentligen).

Nu behöver jag sömn. För är det något som jag inte kommer få den här helgen, så är det sömn. Oh no.

Vill ni veta varför?

Kika in imorgon.

Eller så tänker ni till lite.... det är inte så svårt som det verkar. Jag är dålig på att hålla en hemlighet hemlig.

Av BD - 13 november 2008 20:50

Jag har äntligen gjort det. Nu är det klart. Efter mycket kontrollerande och planerande (två dagars planerande - alltså hyfsat spontant för att vara mig) har jag precis avslutat köpet av min pojkvänns julklapp. Och ja, i år satsar jag jävligt stort. J-ä-v-l-i-g-t. Tyvärr kan jag inte avslöja exakt hur stort. Men om ni gissar på en bra bit över standard-summan för julklappar så gissar ni rätt. Think outside the box. Tyvärr kan jag inte avslöja vad det är - men det är fan det bästa jag har gjort någonsin. Jag vill bara skriva ut det nu, avslöja allt, berätta alla underbara och fiffiga detaljer, men risken är alltför stor att han hittar bloggen. Speciellt eftersom han är ett snille på datorsäkerhet. Det lilla aset. Efter jul, dagen efter, så avslöjar jag allt. Och fy fan vad bra det är! Men fram tills dess: inga detaljer.

Silenzio Stampa.

Jag vet redan nu att jag antagligen inte kommer kunna hålla mig särskilt länge.

Av BD - 13 november 2008 06:22

 


I ett fåfängt försök att lugna ner mig - att sluta stressa, använder jag mig av denna på morgonen. För er som inte kan läsa (eller inte har Stålmannen-syn) så står det "anti-stress" längst ner. Jag hoppas fan det fungerar! Väckarklockan ringde klockan 6.00 idag, för jag behöver komma in till jobbet tidigt. Det är kvartalsbudgetmöte, och fakturor, och offerter, och bokningar, och hämtningar och.... Det är fan omänskligt.

Det får bli två lager med deodorant!

Av BD - 12 november 2008 19:22

På fredag lämnar jag den andra lägenheten för gott. Efter att ha haft en och en halv månad med dubbla lägenheter känns det skönt att bli av med den. Den används ju inte direkt, står bara där och skrotar, änna. Dock är det ju det där obligatoriska momentet som alltid tillkommer när man lämnar en lägenhet: flyttstädning.


En flyttstädning som vi struntade i, i lördags. Lördagen ägnades istället åt fotbollsmatcher (läs: i plural) på tv:n och snuskigt mycket öl. Det är nu jag nästan skäms. Tänk er det här: en liten lägenhet med ett pentry, en liten toalett och en (minimal) klädkammare. Total area uppgår till ynka 22 kvadrat. Bara vita väggar gipsväggar - inget krångel. Vad gör vi?


Vi betalar för en flyttstädning.

För en tusenlapp kommer en stackars städtant och flyttstädar hela skiten. Då snackar vi riktig noga också. Hej-jag-tvättar-med-tandborste-style. 4 timmar minst. Det känns skönt, men samtidigt känner jag mig väldigt väldigt (läs: väääldigt) lat. 22 kvadrat, det hade man ju kunnat klara tycker man. Men för att döva mitt samvete så tänker jag såhär: jag (och företaget) hade förlorat ännu mer pengar om jag stannat hemma och städat istället för att gå och jobba.


Den tanken, tillsammans med förhoppningen om att DETTA händer just min städtant gör att det känns helt okej. För att fira det faktum att jag inte ligger på knä och städar, ska jag lägga mig i ett varmt bad. Med bubblor. Mhm.


 

Av BD - 11 november 2008 22:57

Klar att jag på något sätt försöker föda mitt beroende.

När man inte har något annat att göra, så är det väl ganska uppenbart att man surfar runt på alla dessa sidor med smycken som ligger som bokmärken på datorn. Det slår aldrig fel. De ligger ju förprogramerade av en anledning. Nu känner jag hur kortet i plånboken börjar bränna. Det är det där blingets fel. Fan att man ska vara så svag och patetisk.

Det är svårt att motstå de där smyckena från Milajki. Har ni sett det där armbandet? Det är en liten del av paradiset instöpt i ett armband. Och titta på ringen med läppglans i. Oh my.


Jag känner redan nu att det här börjar bli farligt. Och jag vill inte veta hur en eventuell avgiftning fungerar....

Av BD - 11 november 2008 21:53

Det här vädret kommer ta kål på mig. Förklyningen är maxad nu. Jag skakar och fryser vart jag än går. Som en liten, liten duracellkanin på speed. Efter en seg dag på jobbet segar man sig hem, lagat mat lite pliktskyldigt (i ugn såklart, vad annars?) och städar i lägenheten. Inte alls särskilt glamouröst nejdå. Tror jag ska krypa upp i soffan nu. Hade jag haft ägg hade det blivit en kladdkaka, men nejdå. Inte ens det får man. Piss.

Borde väl kanske ta en whiskey också, eller varm choklad. Jag tror den första hjälper bäst. Men sen är jag väl lite skadad också.

Får rota lite i skåpet och se vad jag hittar. Fördelen med hösten alltså, man kan krypa upp i soffan och halvdö lite inombords. Men så där jävla intressant är det ju inte....


 

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards