Alla inlägg den 18 februari 2009

Av BD - 18 februari 2009 22:13

Jag satt och bläddrade igenom min älskade kalender gjord av rosaskimmrande ormskinn (ja, fejk alltså).Funderade lite över nästa helgs avancerade planer, och mottog helt plötsligt ett överraskande samtal på mobilen (självklart inte min egen eftersom jag har en tendens att inte svara i den...host...).

Pang, bom, en helg uppbokad (eventuella andra lösa planer - som att åka bort- ställdes in). Funderade ett tag till, och insåg att det ser ganska tjockt ut framöver. Eftersom jag har mad skillz i paint så gjorde jag en överskådlig och abnormt avancerad grafisk bild:


 

Ser ni eller?  Fan, trodde inte det var så mycket.

Röda feta stora bokstäver hela tiden. Upptagen. Do not disturb (och detta är bara feb/mars eftersom jag inte orkade bläddra längre).

Ser ni också hur ofta det kommer upp besök från Göteborg äller? 

Dom utvandrar snart hit. Äntligen kommer lite intelligens till denna sida landet också.  Känns strålande. Göteborg for teh win liksom (=ja, jag slänger in lite datorspråk/lunarstormspråk för att visa att jag inte börjar bli gammal).


Nu gäller det bara att vi städar här hemma också. Och ser till att den nya diskmaskinen installeras eftersom det tyvärr gick åt helvete idag.

Dags att anstränga sig lite med andra ord.

Känns skönt att visa alla att hey jag är en upptagen kvinna numera.

Känns finfint.


Av BD - 18 februari 2009 07:27

 


Igår var en fin dag. Lyckades äntligen ta tag i det där med träningen och få ihop första halvan av ett träningsprogram med en träningscoach. Nästa tisdag sätter vi det sista och sen är man good to go. Äntligen! Känns så skönt att börja träna på riktigt igen. Jag har ju saknat att gå till gymmet tre gånger i veckan, det fanns något fint över det. Tror jobbet kan vara en bidragande orsak till att jag inte orkar längre. Men nu så. När jag får lön om en vecka, då ska jag dessutom handla. Träningen blir ju roligare då. Följande bör inhandlas för att få en optimal träning:

  • En Ipod Shuffle
  • Nya träningskläder (främst byxor och en träningsbh)
  • Vattenflaska

För att riktigt optimera dagen igår, passade jag på att ta hand om mig själv lite. Lägga mig i ett långt, varmt bubbelbad i en halvtimma. Lyssna på riktigt lugn musik (ja ni vet, lite cheesy saker som Westlife och klassisk musik), lägga en ansiktsmask med jordgubb. Meditera lite.  Smörja in kroppen med kräm (lukt: päron och lime), ta bort det gamla flagnade nagelnacket. Lägga sig och sova i sängen - bäddad med helt rena lakan, och det nya fluffiga täcket och kudden. Riktigt skönt att ta hand om sig själv lite, känner att annars finns risken att det går utför.

Känner mig ganska lugn och harmonisk idag också. Dessutom kommer diskmaskinen idag. Hallelujah.

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards