Alla inlägg den 20 september 2008

Av BD - 20 september 2008 21:17

Tänk er följande ekvation: Ett knökfullt Gröna Lund en hel dag + jobbiga småbarn som skriker i falsett + battle mellan mig och E om  vem som egentligen är bäst i småspel (allt från dart till bollkastning) + en kall stor stark.

Summa: Jag är helt slut. Ögonen går i kors. Jag somnar snart.

Av BD - 20 september 2008 13:06

Nej, nu ska jag dra på mig de sista kläderna och ta mig in mot stan. Jag och E ska nämligen gå på Gröna Lund idag. Jag passar på att ta E:s oskuld gällande Gröna Lund nu när det är så fint väder. Pojkstackarn har aldrig varit där. Visserligen är Gröna Lund bara ännu en överskattad sak med Stockholm, men bor man här är det ändå ett måste. Det bästa är att vi har fått en heldag på Gröna Lund gratis. Inträde, åkband, och mat ingår. Vi behöver inte betala att skit. Det gör ju upplevelsen lite, lite bättre.

Cheers! 

Av BD - 20 september 2008 00:52



Jag vet inte vad som är roligast:

- Att GAIS-tröjan överhuvudtaget är med på den här bilden

- Att den är jämte en tröja med trycket "Born Loser".


Det känns bara så jävla träffande. Och så typiskt GAIS på något sätt.... 

Det förklarar ju varför man fortfarande är lillebror i stan. 

Av BD - 20 september 2008 00:18

Sitter här i natten och ägnar mig åt bisarra aktiviteter. Planen från början var att vi skulle dra ut och slänga i sig ett par öl (och kanske en par shots) och återförenas med E's kompis D (han som vi var på nyårsfest hos) som är på yttest tillfällig visit i den kungliga hufvudstaden, men.... den planen verkar spricka. Mest för att vi inte riktigt har koll på om D fortfarande är i stan. Antagligen inte...... Well, istället sitter jag här.

Det resulterade i följande misstag:

Jag råkade surfa in på en sida där man kunda göra sina egna bebisar. Ja, alltså. Det var inte så att jag särade mina spiror och det på något mystiskt sätt inplacerades lite vätska innuti mig genom skärmen (tänk Jesus mamma v.s Gud, fast utan en dator inblandad), utan nej. Man tog en bild på sig och en på sin partner och sen blir det en bild som skall föreställa ert tilltänka barn. Lite digitalt hokus-pokus. Har sett att det går en trend inom bloggosfären, men INGET barn är så jävla fult som vårat! Det ser förjävligt ut. Om man ska tala klarspråk.


Den första skapelsen är en liten pojke vid namn Glenn (Vad annars?). Jag vet inte alls hur det här gick till. Det finns en rad uppenbara fel:


1) För det första så är varken jag eller min pojkvän av annat ursprung än helsvenska. För att använda Hitlers term så är vi Ariska. Min släkt har en rik historia i Bohuslän på Västkusten, och minst 30% härstammar direkt från Idala (huruvida detta är innavel eller inte, det vill jag inte spekulera i). Att barnet då har tagit en mer chokladfärgad ton - det är skrämmande.

2) Dessutom ser man att den har lockigt hår. Både min och min pojkvänns är brunt, men spikrakt.

3) Både jag och min tilltänkta man har blåa ögon, inte bruna.

4) Dessutom måste det här vara det allra första barnet med skäggstubb redan från födseln.

5) För att inte tala om näsan. Vi måste ha tappat barnet i golvet.


Bara för att se om inte en liten tjej (vid namn Glennita, vad annars?) kunde få mer gynnsamma förutsättningar i livet, så testade jag det också.


Är det där verkligen sant?

Återigen ett barn med skäggstubb. Återigen ett litet flickebarn med felaktig hudfärg. Är det här resultatet så ser jag ingen annan utväg än att avstå från barn - för evigt.


När man tänker ett steg längre så tror jag att jag har förklaringen: Självklart är det brevbäraren som har smugit sig in igen. Självklart. Det är han som är far till barnet. Jag antar att jag slutade knapra tabletter kanske lite för tidigt......

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards