Alla inlägg under augusti 2008

Av BD - 28 augusti 2008 07:39

Efter jobbet sticker jag till Enköping. Enköping - IFK Göteborg, semifinal i Svenska Cupen. Jag längtar redan....

Av BD - 28 augusti 2008 07:19

Så jävla tidigt det är på morgonen, va. Att gå upp innan klockan 8 borde räknas som ett brott mot tortyrlagen av Genevrekomissionen. Det blir krigstribunalen i Haag direkt, enligt mig. Men jag just på en sak. Att duschen bara har varmvatten i 3 minuter, eller att jag inte har tillgång till något bra kaffe - det gör ingenting. Inte när man har nya kläder att ta på sig. Jo, jag vet, något ytligt änna (hey,hey modeblogg). Men är det något jag hatar (verkligen H-A-T-A-R) så är det att välja ut nya kläder på morgonen. Det är så förbannat svårt. Jag har egentligen ingenting snyggt att ta på mig. Och detta faktum har jag en tendens att glömma av varje kväll. Och sen återkommer det på morgonen med full kraft. Bang.

Men idag slipper jag det! Idag ligger det en ny mjuk och fin skjorta från Gina Tricot i en liten påse och väntar.


Den här dagen börjar bra.

Av BD - 27 augusti 2008 21:37

Visning idag på en lägenhet (tvåa) i Husby. Finfin lägenhet (underbart planerad och bra läge), även om området i sig var lite slitet. Hyresrätt dock, så man ska inte klaga. Vågar dock inte hoppas på (eller avslöja) för mycket men jag håller alla tummar jag kan. Verkligen alla tummar jag kan!


Husby ja, rent geografiskt har jag egentligen inte så stor koll på var den där delen av Stockholm ligger (jag gick ju för fan vilse idag när jag skulle köpa lunch - och hamnade i en jättelång tunnel av korrugerat plåt, åt helt fel håll) men mamma hade bättre koll:


Jag:Lägenheten ligger i Husby, någonstans runt Kista i Stockholm.

Mamma: Husby? Ja! Det vet jag var det ligger. Precis. Det är där den där pastorn var...

Jag: Pastor?

Mamma: Ja, han pastorn du vet...

Jag: Menar du han som är mot homosexuella, Åke Green eller vad han heter?

Mamma: Nej, nej...Han som sprang runt och dödade folk.

Jag: Va?

Mamma: Ja, han med hammaren, han i Husby.

Jag: Men mamma, det var inte Husby, det var K-N-U-T-B-Y!

Mamma: Jaha...okej. just det ja! Knutby var det de hette.

Jag: Hahaha....

Mamma: Men det var nära i alla fall. 


Jättenära. 

Av BD - 27 augusti 2008 20:44


 


Klart som fan att man som taxichafför tar ut extra pengar. Han är ju tvungen att åka till Solna. Vem fan vill åka dit? 

Av BD - 27 augusti 2008 07:43

Idag är det dags. Idag ska vi på lägenhetsvisning i Kista. 18.00 direkt efter jobbet åker vi dit. Jag är lite nervös. Hur många är det som konkurerar? Hur stor chans har vi egentligen? Fan, vi behöver verkligen en lägenhet innan jul. Den här vore perfekt. Men man ska inte ta ut något i förväg. Det enda vi kan göra är egentligen att hålla tummarna....

Av BD - 26 augusti 2008 23:17


Inför sista derbyt på Nya Ullevi mot GAIS på måndag har kära Blåvitt återigen startat en reklamkampanj. Denna gång snäppet vassare än förra gången (vem minns inte underbara GAIS Bonito? ) Nu lanserar man istället gaisblomman. En grön/svart blomma som säljs till förmån för GAIS ungdomsverksamhet. Tanken är att insamlingen skall ge bättre motstånd och roligare derbyn i framtiden.

Det är sådan reklam som kan kallas för Klockren!

Stödj bättre derbyn i framtiden, köp din gaisblomma HÄR.

Bara ynka 16 riksdaler, det har man råd med.

Av BD - 26 augusti 2008 20:39



Här är det, mitt nya gymkort. Svart och rött, och glansigt. Äntligen ska det bli dags att träna igen! Efter att ha styrketränat både i Lerum (på Nautilus) och i Uppsala (på Friskis&Svettis) men båda gångerna varit tvungen att sluta på grund av flytt (så typiskt), är det nu dags att börja om igen. På World Class Gym. Jag ser verkligen fram emot att få styrketräna tre gånger i veckan och köra kondition på det - ta ut sig riktigt ordentligt.

Men vet ni vad det bästa är? Det bästa är att träningen inte kommer kosta mig en massa pengar. Det blir inget hål i plånboken, det blir inga kalla nudlar mer. Träningskortet är nämligen en förmån från jobbet. I två år kan jag träna utan att det kostar mig ett skit. Inte ett jota, nada, nicht, ingenting. Är inte det en lyx? Åh, det är så underbart. Jag gillar verkligen mitt jobb.


Vet ni vad som är extra bra? Det är inte vilket WC gym som helst, det är i de sprillans nya och fräscha lokalerna som byggs på Nybrogatan (vid Stureplan) och som öppnar den 15 februari 2009 (ja, under tiden får man själklart träna på andra ställen). World Class Nybroplan (aka World Class Health Academy) - tre meter från mitt jobb och så grymt jävla lyxigt. Titta på det här: det består av fem våningar, en yta på totalt 2000 kvadratmeter. Anläggningen ligger i designhögskolan Beckmans lokaler och designas (oh my) av den italienska arkitekten Federico Delrosso. På dessa fem våningar finns gruppträningssalar, gym, yogastudio, en vinterträdgård (!), utomhusterass och ångbastu. Jag kan konstatera det redan nu: jag lär inte lämna det där stället alls, ni får släpa ut mig därifrån. Det kommer vara min oas för avkoppling, helt klart.


Därför är det nu bestämt, jag gör det officiellt; Den 1 september är lika med träningsstart. Är det någon som som vill hänga på, så come on. Vi kan peppa varrandra och massera varrandras vader (Obs! ej fötter!) och fläkta varrandra med svettiga handdukar, och låna skvallertidningar av varrandra och....eeh....kanske inte riktigt så mysigt, men nästan. Kom igen, ska vi inte vara lite fräscha och hurtiga nu? Full fart fram till julen. Hepp!

 

Notera: Det är inte förrän den 1 september. Det betyder att jag har ungefär en helg (denna helgen i Umeå) att synda (hej, hej alkohol!). Det betyder också att det är fullt legitimt att denna kväll krypa ner i sängen, ta fram en stor skål med choklad- och vaniljglass och se på en bra film....

Så det är precis vad jag ska göra just nu! 

Av BD - 26 augusti 2008 19:05

Det är lite, lite tråkigare när min syster inte är här.  Det är lite, lite mer ensamt. Lägenheten ekar lite,lite mer. Allt har blivit lite sämre med andra ord.

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards