Alla inlägg under augusti 2008

Av BD - 15 augusti 2008 22:39

Efter en lång dag på jobbet, där allt som kunde gå fel verkligen gjorde det, och där jag än en gång fick konstaterat att läkarna på Sickla Vårdecentral är totalt inkompetenta, så packade jag ihop mina saker och rusade mot Arlanda. Självklart stressad, självklart försenad. Väl ute på Arlanda var det tänkt att vi skulle maxa den lilla tid vi hade, med andra ord blev det en fralla och en 50 cl Eriksberg. Bra avslutning på veckan, och en bra början på resan till Göteborg.


Bara ett problem.

Ute på Arlanda finns O'learys. Som stammis i Göteborg, och känt ansikte på Uppsalas dito, kändes det som det naturliga valet för den planerade ölhävningen. Man spatserar in, slänger upp kortet, och funderar på vilken ölsort man ska inhandla. Då händer det! Jag vänder mitt huvud bara en aning till höger, och ser vad som hänger bakom baren. Det är en halsduk. Och inte vilken halsduk som helst, det är en halsduk på vilket det står inskrivet "Black Army-AIK".  Mitt hjärta fryser till is, och jag backar sakta därifrån. Man känner sig smutsig på något sätt, som om någon dragit iväg en stor grön spottloska i ansiktet på en. Aldrig i helvete att jag tänker sponsra ett ställe som väljer att hänga upp denna styggelse, detta hån mot mänskligheten.  Det blev ingen öl där. Vi tog det hos grannen istället.

Och O'learys, ni får fan jobba för att få tillbaka mitt förtroende.....


Av BD - 14 augusti 2008 22:53

Jag önskar verkligen att min dator hade fungerat. Det har hänt en massa saker här borta, och jag har så många tankar som bara snurrar. Som ett litet med effektivt parishjul. Det är dock så jävla jobbigt att skriva när datorn inte fungerar. Ja, jag blir så frusterarad så jag måste springa in i väggen 15 gånger för att det ska hjälpa.

Därför får ni stå ut med den sega uppdateringen. Det lär visserligen bli bättre under helgen, det kan jag garantera. Jag är 100 procent säker.

Varför det? Jo, efter jobbet imorgon tar jag min effiktivt packade väska (förstår inte hur jag fick plats med allt i en väska av size handbagage) och åker hem till Göteborg. Festkläder är packade, sminket är med. För säkerhets skull tar jag med mig OS-Bilagan. Man vet aldrig. Typiskt mig.Nu blir det Göteborg hela helgen. Så jävla roligt det ska bli! Klockan 18 lämnar flyget Arlanda. Jag längtar redan. Längtar efter vänner och familj. Mhm.


Ska försöka kurera mig från min förkylning nu. Jag antar att man inte är lika tolerant mot Alkohol då, det vore synd. När jag väl är nere i Göteborg änna.

Cheers


En stad-ett lag!

Av BD - 14 augusti 2008 18:32

Mitt absoluta favoritband, LTR har självklart skrivit en låt mot FRA. Underbart. Det förtjänas att uppmärksamas, för  sista versen är riktigt bra......


"fredrik reinfeldt tomas bodström

ingen som vågar simma motströms

maud olofssons o säpos våtdröm

fra fra fra fra

partipiskan hör hur den viner

det är det bästa för sverige i tiden

snabbt som fan införs chockdoktrinen

FRA - måt - marsch!"


Lyssna här 

Av BD - 13 augusti 2008 23:32

Två anledningar till att jag inte vill ha barn just nu.....

 

 

 

Av BD - 13 augusti 2008 21:07

Nu är det klart, nu är det äntligen helt officiellt. Från och med idag, den 13onde augusti år 2008 är jag fast anställd. Jag har ett jobb, ett jobb på 100 procent. Inte 30, inte 40 och inte 60. 100, maxat. 19 papp i månaden. Visserligen inte inom Polisen, men arbetsgivaren (MW) är otroligt trevlig. Jag har fått en jobbmobil, fast telefon, visitkort, en egen dator. Jag har massor med utvecklande arbetsuppgifter, och bra kontakt med medarbetarna. Det kommer bli trevliga tisdagsmöten med bulle och kaffe, det kommer bli höst-kickoff med alkohol och lekar. Det kommer bli säljarbattle med vinflaskor och biobiljetter i potten. Kan bli en otroligt intressant höst med andra ord. Jag är spänd på vad som kan hända. Faktiskt.


Nu ska jag ta och fira att både jag och E idag fick fast jobb. Officiellt. Det blir chokladpudding Lyx, baby. De där 2900 kronorna från Skatteverket som kom idag var ytterst trevliga. länge leve återbetalning av felaktigt betalad skatt. Ska bränna allt i helgen, Göteborg ni vet. Mindre trevligt var dock brevet från Radiotjänst med krav om tv-avgift. Får se om man inte råkar tappa bort skiten..... hehe.

-------------------------

Förresten, som ni kanske förstår sitter jag med datorn. Efter ett samtal med Dell kom det fram att ärendet är ett garantiärende (tur för mig att jag hade 3 dagar kvar!), men att de inte kan plocka upp datorn förrän på fredag. Nu sitter jag här och är tvingad att trycka på ctrl+v för att få till en punkt. Jävligt störande. Tro mig, jag har kramp i handlederna nu. Suck......

Av BD - 13 augusti 2008 18:46

Titta vad man springer på inne i gallerian. Perfekt när man väntar på E. Det gjorde min dag lite ljusare.

Av BD - 13 augusti 2008 17:08

Fan. Nu är det officiellt. Jag har gjort sönder min dator rejält. Knappen för punkt är totalt sönder. 10 dagar utan datorn. Fan,fan,fan.

Av BD - 12 augusti 2008 22:29

Det är sedan tidigare känt att jag inte har särskilt mycket till övers för Svenska Fotbollsförbundet (SvFF). Det finns många anledningar till det.  Den främsta är att jag tycker deras syn på fotboll och vad det innebär att vara supporter till ett lag motsäger i princip allt som jag förknippar med samma term. Önskan att fotbollen ska förändras likt en Engelsk modell anser inte jag främjar den moderna fotbollen som sådan, utan snarare dödar den helt. Nackskott. Att inte få ha tifon, att inte få visa sin passion vid exempelvis ett SM-guld, utan tvingas ta till golfapplåder som enda bevis på glädje – det anser jag är att spotta på mig som supporter.  Tro mig, jag har varit på plats i England flera gånger . It aint fun


När SvFF dessutom i sista stund går in och flyttar på Allsvenska matcher, inte på grund av att de ”tänkt fel” (så som det gjorde med den där AIK matchen, då folk i min omgivning förlorade 500 spänn på grund av sen flytt) utan på grund av omläggning av gräs inför en jävla skiten ”jubileumsmatch” mellan Sverige-Frankrike, då vet min avsky inga gränser.  Tänk om Blåvitt varit kvar i CL, hur fan hade ni tänkt att vi skulle få ihop ett bra spelschema under hösten?

Nu förstår jag. Ni vill att det ska bli som förra året, att vi förlorar Cupfinalen eftersom vi inte ens fick två dagars vila och vi en dag innan spelat höstderby mot GAIS? Är det er lömska plan? Era jävla stockholmare.


Sen är det inte bara SvFF. Det största felet gör ju Got Event. Samma Got Event som gång på gång pissar på fotbollen när de låter gräset misshandlas av både konserter och monstertruckar. Samma Got Event som låter blåvitt spela CL på en matta av torkat gräs. Samma Got Event som gladeligen byter gräsmatta inför en skiten jubileumsmatch när SvFF vinkar lite med handen.

Got Event, varför? Varför duger det inte när blåvitt kräver ny gräsmatta?


Got Event, ni kan dra åt helvete.

SvFF, Ni kan dra åt helvete.


Jag undrar bara nu: Vem i helvete ska betala tillbaka de 900 kronor jag har lagt på att flyga ner till Göteborg för Halmstadsmatchen?

Vem?

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards