Alla inlägg den 28 juli 2008

Av BD - 28 juli 2008 22:25

Åh, det är så varmt. Underbart. Men istället för att ställa sig vid spisen och laga mat (och därmed dö av både överansträngning och värmeslag) så ringde E och sa åt mig att packa badkläder och handduk. Han hade fått den ytterst brillanta iden (skönt att någon av oss tänker) att vi skulle svänga in vid ICA och köpa oss varsin sallad, för att sen sätta oss vid Sickla Strand och äta middag. Det är fint där nere, och det var riktigt skönt att äta middag utomhus för en gång skull. Sitta och prata på en klippa och njuta av solen. När vi väl hade pratat klart hade det blivit så sent att solen var försvunnen bakom träden - så eftersom vi är sådana jävla mesar struntade vi i badet. I know, men det är inte Stamsjön det här direkt, man vet ju inte vad som gömmer sig under ytan. Krokodiler, och insekter och...malaria. Sort of.

Det är ju ändå Stockholm. Dumt att chansa, änna.


 

Sickla strand.... 

Av BD - 28 juli 2008 16:12

Okej, såhär är läget. Det är varmt. Riktigt varmt. SMHI påstår att det är ynka  24 grader (och konstigt nog regn), men hell no, det är varmare än så ute. Det är så varmt att man vill operera in ett kylaraggregat i ryggen. Eller bygga ett par skor av isbitar. Så varmt att man inte alls vill sitta inne och sortera en massa viktiga papper som av någon outgrundlig anledning går att finna i precis varje hörn av lägenheten. Men det är ett måste. Jag får se hur länge jag klarar av det här, innan jag fysiskt smälter bort. Kan bli ett intressant TV-program för övrigt...om man hade hittat någon som var villig att casha upp för det. Tänk Big Brother fast med bara en person, inget kallt vatten och en webkamera. Tror TV4 kan nappa, så mycket skit som den kanalen sänder.

Men....om vi ska vara seriösa nu: det måste väl finnas en vettig badsjö på lämpligt gångavstånd från Sickla? Eller? Det måste ju gå att bli kall på något annat sätt än att duscha i min lilla dusch som bara har vatten för 3,5 minuter? Tänk på att det handlar om min överlevnad nu. 


 

I värsta fall så.... 

Ovido - Quiz & Flashcards