Alla inlägg under september 2008

Av BD - 27 september 2008 19:15

Denna dag har varit full med saker, det är knappt att man hinner andas. Eh, eller inte. Idag har mest gått åt till lite lättsam planering inför flytten, men annars har det varit lungt. Riktigt skönt att krypa upp med en bok i sängen och lite jordnötsringar. Jodå, det känns som att jag har fettat på mig. Inte nog med det det blir cola också, och sen risgrynsgröt (!) till frukost. Oh my. Antar att man får lov att ha en sådan helg också. En sak har jag bestämt mig: inte en endaste droppe alkohol ska det bli. Är verkligen inte sugen efter i onsdags. Vit helg, tror jag att det kallas.


Det där med flytten ja. Det svåraste är avklarat. Vi har nämligen lyckats hyra en flyttbil. Upp och ner till Göteborg (100 mil) ställer hårda krav på en bil. Skönt ha den biten avklarad. Nu är det bara några saker till: adressändring, förnya hemförsäkringen, beställa bredband och kabeltv, betala hyran x 2,  avbeställa internet, beställa flyttbesiktning etc.etc

Det ska nog gå bra. Vi får ju bara lägenheten på onsdag..... 

Av BD - 27 september 2008 00:30

....sitta uppe och surfa runt på Flashback (av alla jävla ställen) och läsa hur man bryter upp värdetransportväskor, vilken anstalt som är bäst, och hur man på bästa sätt mördar en person. Det känns som att jag borde göra något vettigare. Som att sova till exempel....

Av BD - 26 september 2008 23:02

En onsdag på Kleins kan vara tråkig, seg - eller alldeles jävla underbar. Så var fallet i onsdags.  Efter jobbet stundade nämligen en finfin match i Allsvenskan: IFK Göteborg mot Ljungskile. Eftersom denna ytterst spännande match (nåja) krockade med bland annat ett stockholmsderby fanns det inte en chans i helvete att O'Learys Slussen skulle visa matchen. Med ljud är alltid uteslutet - men nu var chansen minimal att det ens skulle bli bild. Efter lite övervägande blev det alltså Kliens - Änglarna Stockholms samlingsplats. Jag gillar det där stället.


Tyvärr har dom bytt ägare, och man kan inte längre bli serverad guldpytt (skam!). En ynka toast med skinka och ost fick slinka ner till middag. Det visade sig bli ett ödesdigert misstag. Matchen var i sig ganska seg. Inte mycket till chanser, och resultatet 0-0 stod sig hela vägen. Som en vanlig match mot Ljungskile med andra ord. Suck. Under stora delar av matchen drack vi öl, det krävdes liksom det för att matchen skulle bli spännande. Som av en slump satte sig Toll, allas vår klackledare vid vårt brod. Som av en slump började vi också prata. Det resulterade i att vi stannade kvar i två timmar på Kliens - efter det att matchen var slut. Mer och mer öl dracks, och till slut mindes man inte längre antalet (nogranna kalkyleringar i efterhand visade dock att det nog var 5 stycken starköl x 40 cl för den som är intresserad). Riktigt jävla roligt hade vi när vi satt där och tjötade med valda delar av ÄS. Minns också att jag (av någon dum anledning) satt och pratade Rinkebysvenka med Toll. När alltför många öl runnit ner kom vi på att det faktiskt var jobb dagen efter. Oh no. Men mitt tillstånd var inte sådant att buss var ett lämpligt transportmedel (imponerande att jag ens tänkte så långt). Därför vinglade vi hemmåt i natten. En 45 minuter promenad (om man är nykter - betydligt mer om man är full) från Slussen till Sickla. Smart.


Väl hemma la jag mig i sängen och skulle sova. Inte särskilt bra. Taket ville inte riktigt vara stilla. Resultatet av detta blev att jag tillbringade en (lång) stund på toaletten (alltså inte direkt fysiskt på, utan mer i närheten så att säga). Av någon dum anledning tyckte jag också att det var ett smart val att somna där. Inte som normala människor dock. Normala människor (när dom nu somnar på en toalett) brukar ha huvudet mot toalettstolen (av rent uppenbara skäl). Inte huvudet och halva överkroppen ut genom dörren och med en smutsig handduk som huvudkudde. Det känns som att mina hjärnceller tillfälligt hade gett upp i det ögonblicket. Mitt i natten vaknade jag alltså sen helt stel i sidan på grund av den upphöjda tröskeln (vem är så dum att man somnar mitt på en tröskel, egentligen ?!) och kröp vidare till sängen. Några timmars sömn blev det. Men fan inte många.


Det är alltså denna historia som låg bakom årets värsta bakfylla och som dessutom gjorde att min insats på jobbet dagen efter bara kunde betygsättas som knappt godkänd. För att vara lite moraliserande måste jag säga att alla ni under 18 bör läsa denna mening: 1) Barn under 18år skall inte dricka alkohol. Resterande individer: Öl, fotboll, Blåvitt och Kleins är en jävligt rolig kombination. Fy fan vad roligt jag hade det! Det gör vi om va? Trots att det bara var en fucking onsdag!


Let's go fucking mental. 


Av BD - 26 september 2008 07:40

Vi börjar fredagen med en låt....



Av BD - 25 september 2008 22:11

Fy faaan. Vilken jävla dag. Jag kan knappt förstå att jag överlevde den. Så bakis som jag var idag - så bakis har jag aldrig varit. A-l-d-r-i-g. Jag var minuter från att sjukskriva mig imorse. 8 timmar fyllda av fakturering och offertskrivande lockade inte (men, jag var ju tvungen att gå ändå). Hade jag inte vetat att det var fysiskt omöjligt så skulle jag beskriva mig som full även när jag vaknade i morse. I vanliga fall är dagen efter en utgång inte så farlig. Lite huvudvärk som max, annars mest seg i huvudet och trött. Idag var ett levande helvete. Jag svettades och frös, och jag var så jävla illamående att det bara var minuter från att jag gjorde bort mig på jobbet. Min totala matmängd under hela dagen var 1 liter fil. Inte bra.

Men, det var en underbar dag igår. Så rolig! Så jävla rolig! Kleins är ett fint ställe - särskilt vid blåvittmatch. Det var inte tanken alls det här, det var bara en spontan grej som hände. Men det är en dag jag vill minnas även när jag blir äldre. Därför tänker jag berätta vad som hände. Fast inte idag. Just nu är jag bara glad att den där pizzan vi köpte slank ner. Några glas med cola också. Men, imorgon ja, då tar vi nya tag.

After all that you really do have to ask yourself if it was all worth it... 'course it fucking was!

Av BD - 25 september 2008 14:54

jag är så sjukt Jävla bakis efter firandet av resultatet 0-0 mot lsk igår. Jag vet inte om jag överlever dagen.

Av BD - 24 september 2008 07:42


Idag blir det O'Learys och öl. Blir nog en bit mat också. Skön avrundning på dagen. Fast fasen, jag är nervös. 

Av BD - 24 september 2008 07:34

....Får vi vår nya lägenhet. Vi får nycklarna i handen. Vi kan gå in och bara vandra runt på våra 67 kvadrat (det där är ju abnormt stort). Så underbart skönt. Jag bara väntar på att veckan ska gå lite, lite snabbare.

Presentation

Omröstning

Vilket projekt ska jag ägna mig åt?
 Odla en jordnötsplanta
 Skriva en bok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards